DNA Fish Oil - 100 softgels
Не сте регистриран?
Регистрация! Лесно е, отнема 1 минута и дава достъп до промоции и много други
Хранителна добавка, селектирана с масло от Антарктически крил, с високо съдържание на омега-3 мастни киселини, по-специално EPA и DHA. Yamamoto® Research Омега Крил е хранителна добавка, базирана на масло от Антарктически крил, богат на Омега-3 мастни киселини, по-специално на ЕРА и DHA.
В допълнение, EPA и DHA допринасят за нормалната сърдечна функция * (благоприятният ефект се постига с дневен прием на 250 mg EPA и DHA).
В допълнение, DHA допринася за поддържането на нормалната мозъчна функция и нормалния визуален капацитет ** (благоприятните ефекти се получават с дневен прием на 250 mg DHA). Крил е общият термин за малки скариди, намиращи се в студените води на Антарктика, съставен главно от омега-3 мастни киселини с дълга верига, като например EPA и DHA, чиито благотворни и плуралистични добродетели вече са демонстрирани.
Крил формира най-голямата биомаса на планетата и се смята за една от най-устойчивите на практика в света.
Маслото от крил се състои главно от полиненаситени мастни киселини, ЕРА и DHA. Това, което отличава крил масло от рибено масло е високото му антиоксидантно съдържание (основният антиоксидант е астаксантинът) и фосфолипидите. Тези съединения правят маслото по-стабилно, запазват целостта на крехките мастни киселини и подобряват бионаличността си.
В действителност, фосфолипидите осигуряват транспорта на мастни киселини към клетъчните мембрани и играят съществена роля в защитата на мозъчните неврони.
Неговите особености, характеризиращи се с много високо присъствие на високо биодостъпен омега 3, позволяват използването му за различни полезни цели за защита на здравето. Според многобройни проучвания маслото от крил намалява хроничното възпаление и по-специално сърцето и съдовата система, като EFSA има значително признание като защитна субстанция срещу риска от сърдечно-съдово заболяване.
Той противодейства на хипертриглицеримине и подпомага интервенцията при хиперхолестеролемия. Той има решаващо въздействие върху възпалението на хроничните стави, по-специално върху симптомите на артрит и ревматоиден полиартрит.
По-голямата част от бременните и кърмещи жени имат тежки недостатъци на тази мастна киселина, които са от съществено значение за растежа на бебето, намаляват риска от преждевременно раждане и благоприятстват пълното развитие на невроцеребралната и имунната система