QNT

Quality Nutrition Technology (QNT) е световно утвърден бранд за хранителни добавки, създаден през 1988 г. в Брюксел , Белгия. През годините компанията си е извоювала името на един от лидерите в областа.

Марката се продава в над 41 страни в цяла Европа, Близкия Изток, Азия и Северна Америка.На българският пазар брандът тепърва набира популярност.

Вече над 20 години екипът на QNT е разработва научно доказани продукти синоним на първокласно качество. Нашите продукти спомагат за увеличаване на силата, размерите, подобряването на резултатите и възстановяване след усилени тренировки. Хранителните добавки на QNT са подходяши както за атлети, така и за любителите на спорта и здравословния начин на живот, които биха искали да постигнат високи резултати в по-кратки времеви интервали. 

QNT работи с учени и спортисти от цял ​​свят за създаването на ефективни продукти с превъзходен вкус. Комбинирайки най-доброто от американската изследователска дейност с водещите европейски технологии, QNT използва само и единствено висококачествени съставки в собствената си производствена база,сертифицирани по ISO 22000:2005 и HACCP . 

NEW
PROMO
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW