Спортни добавки

Спортни добавки - цялата информация Прочети тук!
Хранителните добавки са голяма група вещества, които приемаме към храната за обогатяването й и за постигане оптимална работа на организма.Тези от тях, които са характерни за нуждите на тялото ни при големи и интензивни натоварвания се ползват предимно от спортуващи и са познати като фитнес добавки.

Приемът на фитнес добавки цели не просто задоволяване ежедневните нужди на организма. Той по-скоро трябва да подготви тялото за върхови постижения и за преодоляване на умората и изчерпването след тях; за намаляване риска от травми и предотвратяването им; за топене на мазнини и за трупане на мускулна маса. Затова и в повечето случаи познатите ви фитнес добавки включват специфични съставки в различни съчетания и дозировки за различните нива на натоварване и индивидуалните потребности на спортуващите.

Избор на хранителна добавка в спорта

Фактори при избора на хранителна добавка в спорта:

 степен на подготовка, аматьорски и професионален спорт;

 честота и интезивност на натоварването; 

 възрастова група;

 начин на живот;

 хранителен режим;

 заболявания;

 прием на лекарствени продукти;

 прием на други хранителни добавки.

Най-важните критерии за избор на качествена и ефективна хранителна добавка:

 ефективност, подкрепена от максимален брой научни проучвания

 гарантирано GMP качество

 без забранени съставки

Безусловно необходими протеини и аминокиселини, азотни буустери, добавки за сила и маса, препарати от билки, стимулатори, фетбърнъри и гейнъри в различни форми, модификации, комбинации – всичко необходимо ви предлага Health24.bg ! Екипът е подбрал за вас богата гама добре проучени, с гарнтиран произход препарати. При покупката получавате изчерпателна информация за приемането им, а промоциите дават възможност да си осигурите добра подборка с минимален бюджет.

Изберете и купете вашите фитнес добавки от Health24.bg , за да сте сигурни за здравето си и добрите резултати!

NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW

ATP MAX 30 капсули

Няма наличност

NEW