Мултивитамини

Мултивитамините са комбинация от различни витамини, минерали, билки и други полезни съставки, чиято цел е попълването на нуждите на организма от вещества, които могат да липсват в хранителния режим на човека.


„Мултивитамини“ не означава, че всички витамини са свързани помежду си. Витамините са единични структури, които не се свързват заедно за да образуват по-дълги вериги, за разлика от аминокиселините и глюкозата. Мултивитамините са изключително удобно решение в поддържането на доброто здраве, а именно удобството на приема, всички полезни вещества са в една таблетка.


В това разнообразие от мултивитамини как да направим правилния избор съобразен с индивидуалните ни нужди? Необходимо е да се съобразим с начина на живот които водим, възрастта, пола, хранителния режим към които се придържаме и здравословните проблеми( наличие на хронично заболяване, например диабет).
Също така е важно да обърнем внимание на освобождаването на активните съставки на мултивитамините, дали е наведнъж или постепенно в продължителен период от време.

 

 

-15%
SALE
NEW
NEW
NEW

VITAMIN PACK 9 - 30 пакета

Няма наличност

NEW
NEW
NEW
NEW