BIOTECH

BioTech USA има повече от 20 години история в областта на производството на спортни хранителни добавки. Тази марка предлага продукти с най-високо качество и разполага с най-модерните производствени линии в света. BioTech USA е водеща марка в много страни. След 1999 година фирмата започва производство на продуктите си в Европа, където създава и огромни складови площи, за да посрещне нуждите на европейския пазар. 

Атлетите и културистите на 
BioTech USA имат основни заслуги за успеха на марката – благодарение на тях и техните успехи фирмата поддържа стабилни и солидни позиции на пазара в повече от 44 държави по света. 

Иновациите – непрекъснато изследване и разработване


Това е основният принцип, залегнал в дейността на тази компания. Благодарение на постоянната изследователска дейност те създават продукти за професионалисти. BioTech USA разполага с една от най-големите изследователски бази, напълно отговаряща на международните стандарти. Екипът на компанията работят с най-новите научни достижения, за да разработват най-съвременни продукти. 

Основният приоритет на марката е качеството. Обратната връзка, която компанията има със своите клиенти и партньори показва, че се поддържа едно постоянно високо ниво на качество. 

Основните усилия на 
BioTech USA са насочени към поддържане на високото качество, стриктно придържайки се към строгите нормативни норми и правила по време на производството (обработка на суровините, формулиране и опаковане). 

Резултатът от работата на екипа на 
BioTech USA е – няколко патента, уникални комбинации от активни съставки, функционални продукти и огромен избор от хранителни добавки. Продуктите отговарят на най-високите изисквания и професионалните нужди на спортистите.

Избрали сме за вас, едни от най- добрите предложение на BioTech, отличаващи се с високо качество и ниски цени.

➡ NitrOX Therapy – мощен предтренировъчен стимулатор, съдържащ креатинова матрица, бета аланин, вазодилататори и комплекс от стимуланти на нервната система. 

➡ Max Gain Plus – отличен гейнър за тези, които искат да увеличат мускулната си маса, с добавен витаминен комплекс, креатин и билкови екстракти. 

➡ Nitro Gain – уникален продукт за покачване на мускулна маса, с високо съдържание на протеин и качествени въглехидрати, с добавен уникален комплекс екстракти от 46 билки, аминокиселини, антиоксиданти и витамини. 

➡ Anabolic Pak – нещо повече от мултивитаминен продукт, предназначен за наистина сериозни спортисти. Освен адекватни дози витамини и минерали, съобразени с върховите физически натоварвания, този продукт съдържа и аминокиселини, екстракти от пчелни продукти, мастни киселини, редица билкови екстракти и други съставки, необходими за оптималното протичане на метаболитните процеси. Един напълно завършен продукт за спортисти на най-високо ниво. 

От екипа на Health24.bg

NEW
NEW