Natures Plus

Natures Plus®   /naturesplus.com,  naturesplus.co.uk/ е американска марка за витамини и хранителни добавки, собственост на Natural Organics, Inc. Като дългогодишен пазарен лидер в индустрията, днес компанията се радва на милиони доволни потребители в над 120 държави. В своята над 45-годишна история, брандът е спечелил славата на СВЕТОВЕН ЛИДЕР в следните категории:  Витамини и Добавки за Деца, със серията Animal Parade, Вегетариански протеинови шейкове, със серията SPIRU-TEIN, Билки и екстракти, със серията Herbal Actives и Анти-ейдж продукти с конкретно здравно предназначение, със серията AgeLOSS – всички те носители на редица награди за качество и ефикасност в първокласния сегмент натурални добавки.

ПРОЗРАЧНОСТ

Това е една от думите, с които се свързва името на марката Natures Plus®. Това е причината продуктите да се съпровождат от допълнителната листовка – Certificate of Analysis, която служи в подкрепа на твърденията и гаранциите, които производителят дава на потребителите.

НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО

На базата на натрупания опит и безупречна репутация, Natures Plus гарантира, че 5-те продуктови серии на бранда са без аналог в световен мащаб, ежегодно печелейки 1-вото място в различните категории на най-популярните международни конкурси и събития. Известен факт е, че Natural Organics, Inc. е удостоен и като Най-големият износител на натурални хранителни добавки от САЩ в премиум сегмента на индустрията.

От 1972 година Natures Plus е лидер в индустрията на натуралните здравни продукти с последователния си ангажимент да подкрепи своите клиенти и търговски партньори, както и цялата индустрия чрез знания, обучения и регулаторна подкрепа. Като един истински пионер на пазара, Natures Plus се отличава с отдадения си ангажимент към науката и проучванията, затова и визията е да произвежда хранителни добавки от най-високо качество.

Natures Plus притежава отличителен и уникален подход към прилагането на науката спрямо етични стандарти, в специално създадени производствени бази, за да може да гарантира най-високото качество на своите продукти. Този ясен бизнес фокус позволява на бранда да бъде признат като водещ и ненадминат в индустрията на хранителните добавки.

Визията на Natures Plus е да:

• осигурява суровини с най-високо качество, включващи витамини, минерали, стандартизирани билкови екстракти и клинично изучени патентовани съставки.
• прилага формули като използва научно и обстойно изследвани хранителни вещества при клинично документирани терапевтични хранителни ефекти.
• постига иновации като използва патентовани смеси и нововъзникващи съединения, които не само служат за производството на още по-добри продукти, но и стимулират цялата индустрия на хранителните добавки.
• управлява своите производствени мощности под наложен фармацевтичен стандарт, който представлява по-строг и по-взискателен набор от насоки, отколкото изисква законът на САЩ и стандартите за природни продукти.
• бъде единственият производител в индустрия на хранителните добавки, който доброволно и активно предоставя независими лабораторни анализи на трети страни, които удостоверяват качеството, ефикасността и чистотата на всеки един от продуктите.

Не се колебайте да се свържете с нас при необходимост от информация, възникнали въпроси и коментари. Ще се радваме да споделите Вашия личен опит с Natures Plus!

НАШАТА ГАРАНЦИЯ:

 Natures Plus са Натурални, с т.нар. Био-произход, в направата на които са вложени само естествени източници – плодове, зеленчуци и други хранителни вещества, всички от които са плод на биологичното земеделие. Накратко: в производството се влагат суровини, отглеждани без използването на синтетични торове, генно модифицирани организми, хормони, пестициди и антибиотици.

Продуктите НЕ съдържат: глутен, аспартам, алергени, ГМО, изкуствени оцветители и консерванти.

По-долу са представени основните лицензи и удостоверения, с които разполагаме:

 Лиценз от Агенцията по храните в САЩ

GMP сертификат за качество

Награда от Президента на САЩ за най-голям износител на хранителни добавки

Лиценз за международна търговия с хуманитарни и здравословни продукти от OFAC

Регистрация в патентното ведомство на САЩ

Регистрирация в Българска Агенция по Безопасност на храните

US Сертификат за Органично производство

ЕС Сертификат за Органично производство

Международен Сертификат за Органично производство

Регистрирани в патентното ведомство на ЕС

 

Вносител за България ВитаМаг България ООД 

Официален сайт на марката за България : VITAMAG

Оторизиран Дистрибутор: Инфо Мениджмънт Къмпани ЕООД

От екипа на Health24.bg

NEW
-31%
SALE
NEW
NEW
-22%
SALE
NEW
-13%
SALE
NEW
NEW
-17%
SALE
NEW
NEW
NEW
-22%
SALE
NEW
-20%
SALE
NEW
NEW
-43%
SALE
NEW
-36%
SALE
NEW
NEW
-32%
SALE
NEW
NEW