Nutristrength

Знаем, че здравото тяло се нуждае от първокласна храна, а не от евтини обещания за краткосрочни резултати.

Нутристрент е английски производител на натурални лайфстайл хранителни добавки. Продуктите на Нутристрент са основен елемент допринасящ за разнообразното хранене и ще Ви помогнат по пътя за идграждане и поддържане на здраво, силно и красиво тяло. 

РАЗВИТИЕ:

Нутристрент стартира текущата марка през Април 2016г, като преди това в период между 18 и 24 месеца, компанията прави изключително мащабен анализ на пазара, тестване на продукти, анализ на потребителските данни и план за стратегическо развитие на компанията.
Резултатите от тези действия са на лице - марката оживява и се засилва интереса към нея не само във Великобритания, но и в световен мащаб.

За първите 10 месеца след пускането на марката, продуктите на Нутристрент са налични в повече от 35 от най- големите вериги магазини във Великобритания (Wholefoods Market, Planet Organic, Harvey Nichols, As Nature Intended ), както и в множество самостоятелни магазини и известната верига фитнес и здравни центрове Nuffield.

ПРОДУКТИ: 

Всички наши продукти се произвеждат и пакетират във Великобритания, в нашата специална производствена база в Уилтшир.
Всички продукти на Нутристрент се произвеждат съгласно строгите стндарти за качество на GMP ( Good Manufacturing Practice ) и мерките за безопасност на храните HACCP ( Hazard Analysis and Critical Control Proing), които са постоянно контролирани от външни органи заедно със сертификатите ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и акредитация SALSA. Като допълнение, регулярното независимо външно лабораторно тестване гарантира, че всеки един продукт е с отлични резултати.

В Нутристрент не правим компромис с нашите продукти и с високо реномираната ни мружа от доставчици сме в състояние да осигурим постоянно качество на целия диапазон от продукти.

БЪДЕЩЕ:

В днешно време, голяма популярност набира балансирания, здравословен и активен начин на живот. Хората променят диетата си спрямо желанието за такъв начин на живот, а продуктите на Нутристрент заемат важни позиции за осъществяването на тази програма. Ето защо ние се категоризираме като "Лайфстайл добавки", като се дистанцираме от позицията на "Спортни добавки".
Смятаме, че при това променящо се поведение на потребителите сме в дългосрочен план положително позиционирани на пазара, за да удовлетворим напълно очакванията и покрием нуждите им. 

NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW