MAXXWIN

MaxxWin Nutrition е създадена на базата на нашия опит в сферата на спортното хранене. Като пряк продавач, ние бяхме близо до своите клиенти и взехме от техните знания и опит, който опит приложихме в нашата продуктова гама от спортни добавки. 

Нашата целева група, не са само хора занимаващи се с фитнес и бодибилдинг, а и колоездачи, футболисти, плувци и фенове на бойните изкуства. Всяка категория на марката е в различен цвят (например протеини - синьо, гейнери - червено) и името на продукта е винаги, ясно обозначен с голям знак, така че да не може да объркате нашата марка, както и вида продукт и категорията, към която принадлежи! 

Нашите доставчици редовно правят тест за качеството на суровините и следователно ние можем да гарантираме най-високо качество на нашите продукти. Произволно извършваният от нас вътрешен контрол на производството, чрез което се опитваме да се предотвратим спад в качеството на нашите продукти и техните грешки обработка, гарантират още по-голяма сигурност по отношение качеството и еднаквоста на всяка партида от нашите хранителни добавки. Спортното храненето е уникална област, която през последните години се разви много бързо. На пазара, винаги има нови и гарантирано „правилни“ продукти, които ще Ви дадат "екстремно увеличение" в мускулната маса или отслабване с поне 10 кг на месец... 

MaxxWin Nutrition, обаче се фокусира върху суплементи, чиято функционалност е проверена от дългосрочната употреба на професионални спортисти, както и на лябители. Това е начинът, чрез който можем да докажем, че нашите продукти работят! Опитайте ги и Вие – убедете се сами! 

MaxxWin Nutrition е изцяло Чешка компания, която отговаря на високите стандарти за качество и контрол на Чешката република и на Европейския съюз. 

MaxxWin Nutrition 
"Максимално ефективно хранене" 

-29%
SALE
NEW
PROMO
-25%
SALE
NEW
NEW
-15%
SALE
PROMO
-15%
SALE
PROMO
NEW
NEW
NEW
PROMO
NEW
NEW
-24%
SALE