PEDIAKID

Хранителни добавки за деца PEDIAKID 

ДЕТСТВОТO – важен период от живота

Детството е важен период, който понякога е белязан с различни нарушения. През този етап от живота е важно да се осигури добро хранене и подходящи условия за децата. Но често този период е доста труден за родителите. Липсата на апетит или желание да се приемат плодове и зеленчуци, разстройствата в съня, нервността, многократните настинки… са ежедневие за повечето родители, които невинаги могат да намерят подходящите отговори. С грижа за децата, френската компания INELDEA създаде PEDIAKID – широка гама от хранителни добавки със 100% натурални активни съставки, които включват: билкови екстракти, витамини и минерали. Всички продукти са създадени в съответствие с френската фармакопея и с най-високите, и стриктни изисквания за качество, ефективност, и безопасност!

Най-високо качество: Активни природни екстракти
Всички хранителни добавки PEDIAKID съчетават активни съставки, които имат висока ефективност и бионаличност:
• Растителните екстракти, съдържащи се в гамата PEDIAKID са внимателно подбрани на базата на техните известни свойства и нежно действие.
• Всички сиропи PEDIAKID съдържат естествени пребиотици:разтворими фибри от акация за възстановяване на чревната флора. При децата тя е все още незряла и особено чувствителна към различни разстройства.
• Добавянето на натурални плодови концентрати в сиропите и натурални аромати в дъвчащите бонбони, ги прави много приятни на вкус.

Всички продукти на PEDIAKID имат Сертификат ISO 22 000 (повече тук). Той отговаря на най-високите изисквания за производство на хранителни добавки и гарант за най-високо качество!

ИНФОРМАЦИЯ И СЪВЕТИ
Продуктите от гамата PEDIAKID могат да бъдат приемани от най-ранна детска възраст(сиропите, веднага след преминаване към захранване, а дъвчащите мечета – от 3 годишна възраст), а също така до 15 години и повече. Комбинацията от няколко продукта PEDIAKID е възможна, но трябва да се следват инструкциите за употреба. Не се колебайте да се консултирате с Вашия лекар!

Изключителна иновация: Нектар от Агаве

Притежава много мек и натурален вкус, като се разгражда лесно и бързо. Произвежда се в Мексико и се съдържа във
всички сиропи PEDIAKID.
• Нектарът от агаве се състои главно от глюкоза и фруктоза. Съдържанието на фруктоза достига до 90%. В агавето има Vit.А, B, K, D и C. В сравнение с другите продукти, които се използват за подслаждане,нектарът от агаве има много по-нисък гликемичен индекс, само 27!
• Фибрите от акация засилват предимствата на нектара от агаве. Те се понасят много добре от децата и подсилват растежа на “добрите” бактерии в червата.
Едно практично и вкусно решение: Дъвчащите мечета Pediakid Мечетата Pediakid са на базата на ябълков пектин и са без желатин,консерванти, глутен, лактоза, изкуствени aромати и оцветители!
Гамата Pediakid включва също продукти за хигиена и грижа
Продуктите за хигиена и грижа PEDIAKID са специално разработени за малки деца, за да не дразнят деликатната им кожа. Създадени са на основата на билки и етерични масла, като формулите им не са агресивни, не съдържат парабени, феноксиетанол и алкохол!

Детските хранителни добавки PEDIAKID се разделят на следните категории :

NEW
NEW