GNC

GNC Live Well използва високи стандарти за контрол на качеството при производството на хранителните добавки и това ни отличава.

• 150 ПРОВЕРКИ НА КАЧЕСТВОТО

GNC извършва до 150 проверки и анализи за качеството на своите продукти. Изследванията се извършват в реномирани университети и изследователски центрове. Хранителните добавки се произвеждат и отговарят на GMP (Добри производствени практики). Преминали са проверка за истинност, безопасност и качество от FDA (Американската федерална агенция по храните и лекарствата). Тази практика е въведена по желание от GNC Live Well и не е изискване от FDA или друг контролен орган. Наш ангажимент е да използвате 100 % качествени продукти.

• ЕФЕКТИВНОСТ

Консултативният съвет на GNC Live Well се състои от специалисти в съответните области: лекари, професори, ботаници, специалисти по хранене и др. Ние използваме опита на екипа ни за подобряване на марката с цел утвърждаване и по-нататъшно повишаване на качеството на продуктите и разширяване знанията на клиенти за здравните ползи от

употребата на продуктите GNC.

• ГАРАНЦИИ

Всички съставки, използвани в производството на хранителните добавки, имат сертификат за качествен и количествен анализ, потвърждаващ техните биоактивни свойства.

• ИНОВАЦИИ

GNC е лидер в предлагането на авангардни и иновативни продукти.

• ШИРОКА ГАМА ПРОДУКТИ

GNC предлага широка гама хранителни добавки в следните категории: мултивитамини, минерали, стандартизирани билки, храна за спортисти, продукти за отслабване, комбинирани билкови препарати и козметика.

 

GNC Е ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР

Ние от GNC желаем да помогнем на хората да живеят здравословно, да са енергични, пълноценни за себе си и околните,

защото знаем за предизвикателствата, с които те се сблъскват в ежедневието си. Те са по-заети от всякога, често работят до късно, търсят баланс между кариера, семейство и социален живот и същевременно се опитват да са здрави, да поддържат добра физическа форма - всеки ден!

GNC е уникална и нейната цел е постигането на вътрешна сила и външна красота.

 

ОПИТАЙТЕ И ВИЕ, ПОДОБРЕТЕ ЖИВОТА СИ И СЕ ПОЧУВСТВАЙТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ.

Източник : GNC.BG 

От Екипът наHealth24.bg официален партньор на GNC Live Well

NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW
NEW