Суроватъчен изолат

Суроватъчният протеин изолат (Whey Protein Isolate) се счита за най-висок клас протеин и е по-качествен от суроватъчния концентрат. Той има по-малко количество мазнини и въглехидрати и се усвоява най-бързо от организма.

Малко по-високи в белтъчното съдържание (около 90-94%), произведени при ниски температури при кръстосана микро/нанофилтрация, суроватъчните изолати са вероятно най-доброто (респективно и най-скъпото), което може да намерите на пазара в наши дни.

При производството се взимат предпазни мерки, за да може жизнените субфракции да останат непокътнати заедно с "биологичната активност", технологията на филтриране е специално проектирана да отстранява примесите, без да филтрира жизнените субфракции. Изолатите съдържат по-висок процент от верижно разклонените аминокиселини (BCAA), които са важни за растеж

NEW
SALE
PROMO
SALE
SALE
NEW
SALE
NEW
SALE
SALE
SALE
SALE
NEW
SALE
PROMO
SALE