PURE NUTRITION

Pure Nutrition е вълнуваща нова марка спортни суплементи, с потенциал скоро да се превърне в една от най-уважаваните и надеждни такива в този бранш. Продуктовата линия на Pure Nutrition е съставена от продукти, тествани от професионални спортисти и доказали се като едни от най-ефективните и чисти хранителни добавки на пазара днес. 

Pure Nutrition предлага продукти с върхово качество, предназначени да Ви съпътстват и помагат по пътя към преодоляването на най-високите постижения в спорта. Екипът на Pure Nutrition вярва, че истински ефективните продукти се произвеждат само и единствено от възможно най-чистите и висококачествени суровини. Без съмнение Pure Nutrition ще помогне на всеки сериозен спортист да подобри физическите си качества и да достигне цели, които смята за недостижими. 

Нашата мисия е ясна – 
клиентите ни са приоритет №1 и по тази причина се стараем да им предоставим само едно – продукти с най-високо качество на достъпни цени. С продуктите на Pure Nutrition и редовни качествени тренировки резултатите се постигат много по-рано, от колкото някой очаква. 

Екипът на 
Pure Nutrition е наясно, че Вашето здраве е Вашият най-важен актив. По тази причина с изключителна гордост заявяваме, че тези продукти са с най-високо качество и не са опасни за Вашето здраве. 

Производствената база на 
Pure Nutrition е разположена в красивия град Кингфишер (Оклахома, САЩ). Продуктите са сертифицирани за най-високо качество. Те са специално създадени и тествани, за да Ви осигурят всичко, което е необходимо за да изградите тялото си по Ваше желание, да увеличите силата, да подобрите издържливостта или да намалите нежеланото тегло. 

Имаме удоволствието да Ви представим продуктите на 
Pure Nutrition вече и в каталога на Health24.bg ! Позволете да акцентираме на някои от продуктите на тази марка: 

 

BCAA BLAST


BCAA Blast е аминокиселинен продукт, съчетаващ ефективността на трите аминокиселини с разклонена верига (левцин, изолевцин и валин) и глутамин. Те са в лесно усвоима форма и значително подобряват възстановяването, протеиновата синтеза и изграждането на мускулна маса. Верижно разклонените аминокиселини са в най-ефективното съотношение – 2:1:1 и не на последно място – продуктът има наистина фантастично добър вкус! 
 

BLACK FIRE


Black Fire е ефективна термогенна формула за изгаряне на телесните мазнини. Съдържа напълно натурална синергична комбинация от 9 съставки, осигуряваща липолиза чрез различни механизми, ускорява метаболизма, увеличава енергията и контролира апетита. Този продукт, заедно с подходящ тренировъчен и хранителен режим, е гаранция за постигане на желаните резултати при намаляване на телесните мазнини. 
 

CARNI-X


Carni-X представлява L-карнитин в течна и изключително вкусна форма! Тази аминокиселина оптимизира транспорта на мазнините към центровете за тяхното изгаряне, увеличава издържливостта и енергичността. Продуктът съдържа карнитина Carnipure™ (на швейцарската фирма Lonza), което е гаранция за най-високо качество и ефективност. Продуктът е страхотно допълнение към всеки спортен режим, особено към онези, които са насочени към намаляване на телесните мазнини. 
 

BLACK JACK


Увеличаване на мускулната маса и сила. Безупречна концентрация. Масивно напомпване. Страхотен вкус. Всичко това ще получите от Black Jack! Той е уникален предтренировъчен продукт, специално разработен, за да осигури много мощност, издържливост и отличен фокус. Съдържа комбинация от 6 съставки с научно доказана ефективност, с която слабите тренировки ще останат завинаги в историята. 

За най-любопитните ни клиенти разполагаме с мостри на
 Black FireBCAA Blast и Black Jack


NEW
-22%
SALE
-11%
SALE
-12%
SALE
-12%
SALE
PROMO
-8%
SALE
-29%
SALE
NEW
-24%
SALE
NEW
-25%
SALE
NEW
PROMO
-10%
SALE
PROMO
-14%
SALE
PROMO
NEW