NOW FOODS

Мисията на NOW FOODS е да предоставя висококачествени продукти и услуги, които да помагат на хората за един по- здравословен живот. 

През 1948-ма година, в най - ранния етап от развитието на индустрията за хранителни добавки, предприемачът Пол Ричард плаща 900$ за покупката на Fearn Soya Foods, производител на зърно и бобови продукти от Чикаго. Това може да се счита за практическото начало на ера от шест десетилетия, в които NOW осигурява на своите потребители здравословни продукти на достъпни цени. 


NOW FOODS все още е собственост на семейство Ричард, както е било и в самото начало. Ел Ричард официално дава старт на компаниятa NOW FOODS през 1968-ма година, а от тогава цялото семейство допринася за нейния успех. 

През 1968-ма година, NOW FOODS е създадена с вярата, че доброто здраве не е лукс, достъпен само за богатите. За последните четиридесет години това се е превърнало в главната цел на 
NOW FOODS - да доставя възможно най- високото качество на цени, които може да си позволи всеки. 

Днес, 
NOW FOODS е една от най- продаваните марки в магазините за здравословни храни, всепризнат производител, уважават от цялата индустрия и клиентите по цял свят. NOW FOODS е лидер в областта на здравословното хранене и развиване на иновативни методи в тази сфера. NOW FOODS расте постоянно в последните десетилетия, но едно нещо не се променя - нашата ангажираност да предоставим продукти, които позволяват на хората да водят по - здравословен живот. 

NOW FOODS има редица награди в областта на здравословното хранене и индустрията с хранителни добавки, като трудно можем да изброим всички. NOW FOODS е една от малкото компании със собствено производство, собствени фабрики и инфраструктура. Ние от NOW FOODS не възлагаме на друг да върши нашата работа. 

NOW FOODS се ползва с всички сертификати за най-високо качество, изисквани от законодателството в САЩ, включително GMP. 

Доказателство за високото качество на продуктите на
NOW FOODS са милионите доволни клиенти от цял свят, на които благодарим за безкрайната лоялност през годините!

-20%
SALE
-20%
SALE
-20%
SALE
-20%
SALE
-20%
SALE
-20%
SALE
-16%
SALE
-12%
SALE
-10%
SALE
-20%
SALE
-20%
SALE
-20%
SALE
-20%
SALE
-12%
SALE
-15%
SALE
-20%
SALE
-20%
SALE
-20%
SALE