IRON WHEY
-38%
SALE

Iron Whey - 908 грама

Марка: ARNOLD SERIES

Категория: Протеини
Подкатегория: Суроватъчен протеин

Надолу към детайлите


Няма наличност

Детайли


MP ARNOLD SERIES 

Iron Whey от серията Arnold на Muscle Pharm е висококачествен, 100% суроватъчен протеин, който осигурява на организма всички важни аминокиселини, подпомага мускулния растеж и ускорява възстановителните процеси след тежки тренировки. 

Предимства: 

➡ Ускорява възстановяването 
➡ Подпомага мускулния растеж 
➡ 22 гр висококачествен протеин 
➡ Лесно разтворим 
➡ Без глутен 

Суроватъчният протеин е незаменим за всеки хранителен режим, без значение от нивото на тренировката или от годините. Той има висока биологична стойнсот и се счита за един от най-добрите източници на протеин на пазара. 

Iron Whey е концентрирана протеинова формула, създадена, за да повиши нивата на азот в кръвта. Високите нива на азот са предпоставка за интензивен растеж на мускулна тъкан. За да гарантира изграждане на чиста мускулна маса, протеинът в Iron Whey доставя на организма естествени аминокиселини директно в кръвния поток. По този начин, продуктът създава богата на азот среда, която оптимизира протеиновия синтез и води до изграждане на чиста мускулна маса. 

Iron Whey не съдържа глутен и е подходящ за хора с непоносимост към глутен или за такива, които избягват глутена по други причини. 

Препоръчителен дневен прием: Смесете 1-2 супени лъжици с 150-200 мл студена вода и приемайте 1-3 пъти дневно, непосредствено преди и/или след тренировка. 

За максимално възстановяване и мускулен растеж, поръчай Muscle Pharm Android Series Iron Whay сега! 


AS007

Подобни продукти

-30%

Iron Mass 4560 грама

Няма наличност

SALE
NEW
-37%

Iron Whey - 2270 грама

Няма наличност

SALE
PROMO