Термогенни фетбърнъри
-30%
SALE
PROMO

D4 - Thermal Shock - 60 capsules

Марка: CELLUCOR

Подкатегория: термогенни-фетбърнъри

Надолу към детайлите

70лв. 4900лв.


Брой:

Детайли


➡ Намалява теглото 
➡ Мощно зарежда с енергия 
➡ Подобрява концентрацията 
➡ По - бързо "изхабяване" на излишните приети калории 
➡ Силен термогенен ефект 

D4 Thermal Shock на Cellucor напълно изгаря мазнините, поддържа нивата на адреналина и ви зарежда с експлозивна енергия. Същевременно, продуктът свежда до минимум нежелани състояния като енергиен спад, тревожност или гадене. Всичко това с едно единствено хапче. 

АДРЕНАЛИНЪТ – КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕШНОТО ОТСЛАБВАНЕ 

D4 Thermal Shock използва бета-2 сигнализация, за да стимулира естествения прилив на адреналин, който, освен че доставя енергия и подобрява вниманието, поддържа метаболизма и ви прави по-издръжливи. 

D4 Thermal Shock е допълнително обогатен с плод от амла (Emblica officinalis), кафеин и екстракт от кората на бяла върба (White Willow). Тази природна формула прави продукта идеален източник на свръх-енергия и перфектно средство за топене на мазнините. 
 

ЕФЕКТ С ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ХАПЧЕ


Много продукти за отслабване имат сложни инструкции за използване. Често се налага увеличаването на приема, за да се постигне реален ефект. Например, при някои добавки дневната дозировка надвишава 8 хапчета! D4 Thermal Shock е сред най-мощните термогенни добавки, чиято ултра-концентрирана формула поддържа телесния състав в здравословно съотношение и зарежда организма с висока доза енергия - всичко това постижимо с едно единствено хапче. 

ЕКСТРАКТ ОТ АМЛА (Emblica officinalis) - естествен източник на филемблин (етил галат)Филемблинът поддържа високи нива на адреналин, който от своя страна увеличава енергията на клетъчно ниво и подобрява умственото съсредоточаване. 
Също така, филемблинът има съдоразширяваща роля - отваря кръвоносните пътища в мускулите, което временно увеличава цялостния мускулен обем и скоростта на съкращаването им. 

ЕКСТРАКТ ОТ КОРА НА БЯЛА ВЪРБА - eстествен източник на салицинСалицинът е традиционна съставка на диетичните и енергизиращи продукти, усилваща термогенния ефект на кoфеина. 

ОКТОПАМИН HCl - допринася за разрушаването на белите мастни клетки до свободни мастни киселини, като същевременно ускорява метаболизма и подпомага междумускулната термогенеза (произвеждането на топлина, посредством извличане на мазнини от организма). Октопаминът може да има анти-катаболитно въздействие, тоест, чрез него мазнините преминават процес на метаболиза, без това да изтощава мускулната тъкан. 

ЕКСТРАКТ ОТ ЙОХИМБЕ - eкстракт от корите на африканското дърво йохимбе. Според направени изследвания, той оказва съдоразширяващо въздействие. Йохимбе може да засили процеса на липолиза и притока на кръв към мускулите. 

ЕВОДИАМИН - растителен екстракт, който поддържа нормални нива на запасите от мазнини, стимулира обмяната на веществата и доставя енергия. Еводиаминът също така повишава температурата на тялото в покой и може да благоприятства отделянето на телесна топлина, като увеличава калориите и мазнините, които организмът изгаря за производството на енергия. Еводиаминът е лек диуретик. 

ЕКСТРАКТ ОТ ПАСИФЛОРА - натурален растителен екстракт, подходящ при симптоми на тревожност, нервни състояния и енергиен спад , традиционно съпътстващ тези, които приемат добавки за отслабване. 

КOФЕИН - мощно психо-стимулиращо средство. Кoфеинът активизира централната нервна система, предпазва от изтощение, спомага за повишаване на бдителността и на енергийните нива. 

СКЛАРЕОЛИД - натурален екстракт от растението Salvia sclarea, който поддържа здравословни нива на енергия и чиста мускулна маса, докато отслабвате. Склареолидът стимулира превръщането на АТФ (аденозинтрифосфат) в ЦАМФ(цикличен аденозин монофосфат). ЦАМФ е междуклетъчен посредник и служи за ускоряване на някои клетъчни процеси, като липидния метаболизъм и функционирането на щитовидната жлеза. 

N-АЦЕТИЛ-L-ТИРОЗИН - бионалична форма на аминокиселината L-тирозин. Абсорбира се доста по-бързо и се отделя по-трудно с урината. L-тирозинът е аминокиселина, която се използва като изходно вещество на надбъбречните и растежни хормони епинефрин, допамин и норепинефрин. 

D4 Thermal Shock може да се употребява както смостоятелно, така и в комбинация с други отслабващи продукти на Cellucor, стига те да нямат стимулиращо въздействие, например: T7 Extreme, WS1 Extreme, и L2 Extreme
 ИСКАШ ДА НАМАЛИШ ТЕГЛОТО СИ ? 
➡ НУЖДАЕШ СЕ ОТ ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ ? 
➡ ПРИЕМАШ ПРОДУКТИ, ОТ КОИТО СЕ ЧУВСТВАШ НЕРВЕН ОТ ИЛИ ПЪК ОТПАДНАЛ, АКО НЕ ГИ ВЗИМАШ ? 
➡ НЕ ИСКАШ ДА СЕ ТЪПЧЕШ С ШЕПИ ХАПЧЕТА ? 
➡ НО ПРЕДИ ВСИЧКО, ИСКАШ РЕЗУЛТАТИ ? 

D4 Thermal Shock е всичко от което се нуждаеш !!! 

Начин на употреба: Приемете една капсула сутрин и една поне шест часа след първият прием /средата на следобеда/. По време на приема консумирайте големи количества вода. Приемайте продукта в продължение на 8 седмици, след което направете почивка за поне 4 седмици.


CE2012

Подобни продукти

NEW
-32%

DNA Cla - 90 softgels

50лв. 3400лв.

SALE
PROMO
-25%
SALE
PROMO