Chromium Picolinate 200 mcg

Chromium Picolinate 200 мкг - 100 капсули

Марка: NOW FOODS

Надолу към детайлите

2000лв.


Брой:

Детайли


➡ Регулиране на инсулина 
➡ Стабилизиране на кръвната захар 
➡ Важен за синтезата на мазнини и протеини 
➡ Влияе силно върху обмяната на мазнините 
➡ Срещу сърдечно-съдови заболявания 


Хром (Chromium) като добавка се усвоява най-добре от тялото, когато се приема под формата, наречена хром пиколинат (Picolinate)Хром (Chromium Picolinate) е ключов и незаменим минерал за производството на инсулин в тялото, синтезата на холестерола, мазнини и протеини. Инсулинът е хормонът, който стабилизира нивата на кръвната захар в тялото. 

Хром (Chromium Picolinate) е нужен за образуването на енергия, защото той участва в метаболизма на глюкозата и затова понякога е наричан “фактор на толерантност към глюкозата” (GTF). Той има силно влияние върху обмяната на мазнините и увеличаването на мускулната маса. 

Изследвания показват, че
 ниски нива на хром в кръвната плазма са индикация за заболяване на коронарната артерия. При бременни жени е необходим допълнителен прием на хром поради развиващия се зародиш. Дефицитът на хром води до повишаването на триглицеридите и холестерола в кръвта и води до развитието на атеросклероза, поява на умора и неадекватен метаболизъм на аминокиселини. 

Хром (Chromium Picolinate) има голямо значение за профилактиката на захарния диабет и сърдечно-съдовите заболявания, той също така забавя процесите на стареене. С възрастта нивата на хром в организма намаляват и приемът му като хранителна добавка е задължителен. 

Начин на употреба: Една доза с всяко хранене. 


NF000097

Подобни продукти

-23%
SALE
PROMO
-22%
SALE
PROMO
-23%
SALE
x
ЦЕНА С КЛУБНА КАРТА:

20,00 лв.
17,60 лв.

Вземете вашата VIP карта и използвайте
отстъпки за всички предлагани продукти!