Alpha Lipoic Acid 100 mg

Alpha Lipoic Acid 100 мг - 60 капсули

Марка: NOW FOODS

Надолу към детайлите

3100лв.


Брой:

Детайли


➡ Мощен антиоксидант 
➡ Помага за усвояването на коензим Q10 
➡ Стимулиране на нервната система 
➡ Регулиране на кръвната захар 
➡ Придаване на енергия и тонус 


Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) е мощен антиоксидант – както сама по себе си, така и като активатор на витамините Е и С. Тя може да възстанови антиоксидантните свойства на тези витамини, дори и след като те вече са неутрализирали свободни радикали. 

Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) също така стимулира производството на глутатион и спомага за усвояването на коензим Q10 - два също изключително важни антиоксиданта. Поради разтворимостта си във вода и мазнини, алфа-липоевата киселина може да се придвижва във всички компоненти на клетката и да неутрализира свободните радикали. 

Тялото има нужда от 
Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid), за да произвежда енергия. Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) играе важна роля в митохондриите, където се освобождава енергията. 

Алфа-липоевата киселина се използва вече почти три десетилетия в Европа за 
предпазване от дегенерация на периферната нервна система, както и за контрол на нивата на кръвната захар при хора страдащи от диабет. Спомага за детоксификация на черния дроб от вредни метални съединения, защитава нервните тъкани срещу окислителни процеси при висок стрес и намалява нивото на холестерола в кръвта. 

Начин на употреба: 1 доза 2-3 пъти дневно.


NF000027

Подобни продукти

x
ЦЕНА С КЛУБНА КАРТА:

31,00 лв.
27,28 лв.

Вземете вашата VIP карта и използвайте
отстъпки за всички предлагани продукти!