sfdsfs

Ръкавици `Training Grip` с накитници

Марка: HARBINGER

Категория: Аксесоари

Надолу към детайлите

5500лв.


Брой:

Детайли


Training Grip е висок модел ръкавици от Harbinger. Ръкавици Training Grip с накитници осигуряват високо качество и комфорт на тренировките и се нарежда непосредствено след ръкавици Big Grip II. Моделът е с накитник „WristWrap®”. 

➡ Ръкавици Training Grip с накитници притежават патентованата технология „WristWrap®” стабилизира китката, оказвайки регулируем, но умерен натиск. По този начин китката се намира в правилна позиция по време на тренировка. 

➡ Върху дланите на ръкавици Training Grip с накитници са разположени патентовани Tech Gel възглавнички които се разливат върху формата на ръката и предпазват от стреса предизвикан от активните тренировки с тежести. 

➡ Ръкавици Training Grip с накитници са с иновативен дизайн с извивка при пръстите, който осигурява естествен и максимален комфорт на ръцете. 

➡ Уникалната Comfort Tech материя остава гъвкава и еластична и запазва оригиналната си форма дори след множество изпирания. 

➡ Ръкавици Training Grip с накитници е с удължени пръсти, като по този начин ръцете се предпазват максимално. 

➡ Ръкавици Training Grip с накитници притежават патентованата подплата „NoSweat™”, която попива потта от ръцете Ви и осигурява комфорт по време на тренировка. 

➡ Hand wash and air dry технологията позволява солта и мръсотиите да се отстраняват , без Ръкавици Training Grip с накитници да губят еластичност или оригиналната си форма.


H0071

Подобни продукти

x
ЦЕНА С КЛУБНА КАРТА:

55,00 лв.
52,25 лв.

Вземете вашата VIP карта и използвайте
отстъпки за всички предлагани продукти!