Ръкавици `Pro` С накитници

Ръкавици `Pro` С накитници

Марка: HARBINGER

Категория: Аксесоари

Надолу към детайлите

5500лв.


Брой:

Детайли


Pro са среден клас ръкавици предназначени за начинаещи и напреднали атлети. Ръкавици Pro се отличават със специален и иновативен външен дизайн. Моделът е с накитници 

➡ Ръкавици Pro с накитници притежават накитник с ширина 4.5 см, изработен по патентованата технология „WristWrap®”, който оказва регулируем, но умерен натиск. По този начин китката се намира в правилна позиция по време на тренировка. 

➡ Разтегателни панели върху задната част на Ръкавици Pro с накитници и между пръстите увеличават гъвкавостта, комфорта и позволяват на кожата да диша максимално добре. 

➡ Ръкавици Pro с накитници са изработени от специална кожа с повишена устойчивост на триене, която запазва трайността на ръкавиците. 

➡ Ръкавици Pro с накитници са със скъсени пръсти за естествено усещане и максимален допир с тежестите и метала. Скъсените пръсти също така олекотяват конструкцията на ръкавицата. 

➡ Ръкавици Pro с накитници са изработени от специалната технология Hand wash and air dry, която позволява солта и мръсотиите да се отстраняват, без ръкавиците да губят еластичност или оригиналната си форма.


H0066

Подобни продукти

x
ЦЕНА С КЛУБНА КАРТА:

55,00 лв.
52,25 лв.

Вземете вашата VIP карта и използвайте
отстъпки за всички предлагани продукти!